05 oktober 2020

Op weg naar een nieuwe baan: SintLucas

Na ruim vijf jaar met veel plezier gewerkt te hebben als senior adviseur bij BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning in Venlo, start ik op 1 december aanstaande met een nieuwe baan als onderwijsadviseur ICT bij SintLucas in Boxtel en Eindhoven.

SintLucas is een onderwijsinstelling waar vmbo- en mbo-onderwijs wordt verzorgd met een focus op de creatieve industrie, ofwel de wereld van vormgeving, maken en verbeelden. Een fantastisch boeiende en inspirerende sector waar enerzijds de technologische ontwikkelingen snel gaan, maar anderzijds ook het ambacht gewaardeerd blijft.

Samen met mijn collega onderwijsadviseurs ga ik een bijdrage leveren om samen met docenten, studenten en andere betrokkenen vorm en inhoud te geven aan de toekomstvisie van de organisatie. Ik zal daarbij mijn specialisme ict en onderwijs inbrengen, ofwel: digitale didactiek, digitale geletterdheid en slimmer samenwerken met behulp van technologie.

Het is voor mij een stap in een andere wereld. Van vooral het basisonderwijs naar het vmbo/mbo, van Limburg als uitvalsbasis naar de regio waar ik ben opgegroeid en woon, van een bedrijfsomgeving naar een onderwijsorganisatie.

Ik heb veel zin om een betekenisvolle bijdrage te gaan leveren aan het onderwijs op SintLucas, me verder te verdiepen in de wereld van het vmbo/mbo en de opleidingen voor de creatieve industrie en te beginnen in een nieuwe omgeving.

2 opmerkingen:

  1. Veel succes. Leuke club. Ik heb er een aantal jaren in de adviesraad gezeten. Ik ken je voorganger goed. Doe Ruud de groeten van me.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel plezier in je nieuwe functie Erno! En vmbo/mbo is ook een heel leuke sector. :-)

    BeantwoordenVerwijderen