26 januari 2012

Villa Onderwijs 2012

Afgelopen maanden heb ik als eindredacteur voor APS aan het jaarmagazine Villa Onderwijs gewerkt. In de uitgave van 2012 staan de grote uitdagingen centraal waar professionals in het onderwijs voor staan. APS biedt het blad integraal aan via ISSUU...

4 opmerkingen:

 1. Wat hebben jullie er een mooi blad van gemaakt! Erg de moeite waard en mooi zakelijk strak en toch klassiek vorm gegeven. Komt erg mooi digitaal 'uit de verf' De artikelen moet ik nog bestuderen. Complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie applicatie met een zeer lezenswaardige uitgave. Meer van zuks!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem12:39 a.m.

  Moet dit toch kwijt: In het artikel over Laterna Magica staat dat de kinderen er wel bij varen. Helaas ken in inmiddels veel gevallen van kinderen die emotioneel flink beschadigd zijn door toedoen van de directeur van deze school. Kinderen die erg gepest worden, worden weggewerkt zodra de ouders hun bezorgdheid uiten. Het moet natuurlijk wel geweldig blijven en lijken, iedereen die maar iets durft op te merken weet deze dame zo te intimideren dat ze de school verlaten. Dit geldt voor, in de 4 jaar dat ze bestaan, een hele grote groep kinderen alsmede een hele grote groep leraren (8?) die van de ene op de andere dag verdwijnen zonder uitleg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Anoniem Erg jammer dat u anoniem reageert. U doet stevige uitspraken. Doordat voor de lezer niet duidelijk is vanuit welke positie / ervaring u dat doet, wordt het erg lastig e.e.a. te plaatsen en erop te reageren. Als u mij uw gegevens mailt, kan ik u in contact brengen met de betrokken redacteur.

  BeantwoordenVerwijderen