02 december 2011

Loop eens binnen in het eLab van Innofun


Een multitouch table, iPads, touchscreens, moderne computerwerkplekken, maar ook eigentijdse inhoud in de vorm van video's en interactieve presentaties... in Breda is onlangs het eLab van start gegaan, een ruimte waarin professionals uit het basisonderwijs zich kunnen onderdompelen in de wereld van de modernste digitale media. Het eLab is een initatief van Innofun, onderdeel van de Edux Groep.

Sociale media staat centraal in het lab. Doel is om kennis te maken met de nieuwste hardware, maar vooral ook de gebruiksmogelijkheden én visies op eigentijds onderwijs. In het lab worden bezoekers uitgenodigd met elkaar in gesprek te gaan en de wereld van digitale media gezamenlijk te exploreren. Het is dus niet een plek waar je alleen maar kant-en-klare antwoorden krijgt. Het lab bestaat uit verschillende ruimtes met elk een eigen functie.

Iedereen die in het primair onderwijs werkzaam is, is welkom in het eLab. Op woensdag 14 en 21 december is er een vrije inloop. Je kunt dan vanaf 14:30 tot 17:00 uur geheel vrijblijvend een kijkje komen nemen. Je vindt het eLab aan de Stadionstraat 20 in Breda.

Sinds begin van dit schooljaar ben ik als lid van de Advisory Board betrokken bij het eLab.

1 opmerking:

  1. Mooi initiatief. Belangstelling om ook zoiets in Hoorn te starten? Ik wil wel meedenken!

    BeantwoordenVerwijderen