27 september 2010

Run2Day Magazine 3 is verschenen...De dagen worden korter, grijzer en natter… hoogste tijd voor het nieuwe herfst- en winternummer van Run2Day Magazine. In het nieuwe issue staat het plezier in het rennen weer voorop.

In deel 1 van het dossier over ‘moeiteloos hardlopen’ gaan we onder andere in op hoe je tijdens het lopen je aandacht kunt leren richten. We richten onze blik op de Verenigde Staten met een verslag van de marathon van Los Angeles, hardlooproutes in New York en een interview met Terrence Mahon, een trainer met een missie. Kathrine Switzer vertelt over haar passie én strijd voor het lange-afstandlopen voor vrouwen. Bram Bakker rende voor ons de Stortemelk Halve Marathon op Vlieland. Puur plezier! Verder aandacht voor de laatste modetrends, nieuwe producten en een overzicht van de mooiste wedstrijden voor het komende half jaar. En wat betreft de herfst… dat is eigenlijk een fantastisch seizoen. Zet jezelf voldoende in het licht, blijf lekker lopen en geniet van de kleuren en geuren van het seizoen.

Haal je exemplaar van het magazine in een van de 23 Run2Day-winkels, de kiosk of de supermarkt. Of neem een abonnement.

Met het verschijnen van dit issue, neem ik afscheid als hoofdredacteur van het magazine, om me nog meer te kunnen richten op mijn activiteiten op het gebied van mediawijsheid/informatievaardigheden in zorg en onderwijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten