20 augustus 2006

Kick off 'Land van Oirschot'

Gisteren met interim manager Frans Verouden (rechts op de portretfoto) een optreden verzorgd als 'Lange Frans en Baas E. Mentol Coaching Unlimited' tijdens de kick off van Land van Oirschot, een nieuw label voor vernieuwende producten en diensten in de gemeente Oirschot.

In 'over the top' management jargon met absurdistische elementen analyseerden we de presentaties van verschillende sprekers: "Wat een unieke product-markt combinatie van historische infrastructuur en het insteken op het fundament van de piramide van Maslow" (over kasteelbier) en "Wat je eigenlijk zegt is dat je door af te zien van global sourcing de paradox van life cycle en activity based costing in a nutshell samenvat" (over een stukje varkensvlees).

Daarnaast deden we een logopedische energizer en brachten we een lied waarin we het gedachtengoed van het project verwoordden. Het geheel was een ludieke invulling van het begrip 'dagvoorzitter'. Het publiek deed enthousiast mee, zowel met de energizer als met het refrein van het lied dat geprojecteerd werd op groot scherm.

Meer weten? Om met Lange Frans te spreken: "Do call us, cause we won't call you. Ons motto is 'no pay, no cure." We denken graag 'out of the box' met je mee...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten