17 november 2013

Kerstpakket en kerstborrel voor Oirschotse ZZP’er

Voor werknemers is er licht in de donkere dagen voor kerst. Ze worden door hun baas verwend met een kerstpakket en een 13e maand. Voor Zelfstandigen Zonder Personeel is dat een ander verhaal. Ze staan er alleen voor. Tenzij…

Samen met Herm Kisjes organiseer ik dit jaar voor de derde keer een kerstborrel voor ZZP’ers in de gemeente Oirschot. Het idee: bezorg een lotgenoot een kerstpakket! Thema van de avond is: ‘Grootse plannen voor 2014’.

ZZP’ers in de gemeente kunnen zich voor de bijeenkomst tot en met 11 december aanmelden via het online formulier op www.tinyurl.com/zzpkerst. Op 14 december ontvangen zij de gegevens van een collega-ZZP'er uit de gemeente, voor wie ze een kerstpakket ter waarde van maximaal 15 euro mogen samenstellen. Tijdens de borrel is er gelegenheid de pakketten te overhandigen en te ontvangen.

De borrel vindt plaats op woensdag 18 december in Gasterij De Kemphaan aan de Willibrordstraat in Middelbeers vanaf 19.30 uur. De avond begint met een ‘speedterug- en vooruitblik’ en twee korte presentaties van ondernemers die in 2014 met iets nieuws gaan beginnen. Hierna is er gelegenheid het glas te heffen. Deelname aan de avond is verder gratis; consumpties zijn voor eigen rekening.

Meer informatie over de bijeenkomst bij Herm Kisjes (06) 58 82 25 61 of bij mij (06) 24 23 22 09.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten