28 november 2007

Doe mee aan de COS-Awards 2008!

De COS Awards is een wedstrijd, uitgeschreven door het tijdschrift COS. De wedstrijd is dit keer gericht op primair en voortgezet onderwijs en vooral bedoeld om 'best practices' rond ict-gebruik op school te delen met andere scholen.

Scholen in het primair onderwijs kunnen meedoen door aan te geven op welke (creatieve en slimme) ze het digitale schoolbord inzetten? Ook wil de jury weten wat daarbij de winst is voor het onderwijsproces.

Scholen voor voor voortgezet onderwijs laten zien hoe ze elektronische leeromgevingen inzetten in het onderwijs. Wat is de winst voor de leerlingen, voor de docenten en voor de school als geheel?

Voor de beste inzendingen is er wat te winnen: een fraai perspex-bordje, de eer en de 'free publicity' en enkele producten voor ict op school.

Inzendingen zijn welkom tot 16 januari 2008. Aanmelden en meer informatie? Ga naar: www.cos-online.nl/awards. Lees ook dit artikel uit COS.

2 opmerkingen:

  1. Zou het ook niet goed zijn als er over naar werd gedacht waarom elektronische omgevingen gevaarlijk kunnen zijn voor het onderwijs? Dat er risico's aan het gebruik van digitale schoolborden zitten? Dat een verandering verlies op kan leveren in plaats van winst voor leerlingen, docenten en school als geheel?

    Tsja, alles kan altijd beter... maar ook slechter!! :(

    Peterter

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sorry, over na werd gedacht. Te snel getikt zonder te controleren op juistheid.

    BeantwoordenVerwijderen