25 augustus 2013

Just married...

Zeven jaar geleden werd ik ten huwelijk gevraagd met een prachtig, speciaal voor mij gecomponeerd en geschreven lied, gezongen op mijn veertigste verjaardag. Ik kende Ineke toen ruim tien jaar en we hadden al een goede tijd achter de rug samen. Een overtuigd 'ja' was dan ook mijn antwoord.

Diverse omstandigheden, waaronder het overlijden van mijn vader (maar ook een scheutje uitstelgedrag) leidden er echter toe dat de trouwerij er jaren achter elkaar niet van kwam. En ach, had trouwen nu wel zoveel meerwaarde? We leefden ons leven en hadden onze zaakjes prima geregeld.

Eind juni van dit jaar besloten we dan toch maar eens de daad bij het woord te voegen. Op vrijdag 23 augustus zijn we in het huwelijksbootje gestapt. Ik moet zeggen: het voelde heel bijzonder om tegenover elkaar en voor onze naasten officieel te bevestigen dat we samen nog vele jaren verder willen met elkaar.

Twee dagen feesten volgden op de ceremonie in de oude raadskelder van de gemeente Oirschot. Dagen van bijzondere verrassingen, mooie momenten, veel muziek en vooral de liefde en vriendschap van familie, vrienden, buren en collega's.

1 opmerking:

  1. In plaats van een huwelijksbootje een schoolbus... ;0) Mooi stel! Ik wens jullie een heel gelukkig en fijn vervolg. Ik mis iemand op de foto!

    BeantwoordenVerwijderen