28 februari 2011

Een gratis workshop op uw school?

Slimmerkunde, sociale media, games in het onderwijs... graag verzorg ik voor uw medewerkers een workshop over een van deze deze thema's.

Voor uw school hoeft zo'n workshop niets te kosten. Hoe werkt dat?

1. We stellen gezamenlijk het onderwerp en de doelgroep van de workshop vast. In alle workshops zit een praktijkgedeelte waarin de deelnemers iets gaan doen of maken.
2. We leggen een datum / tijd vast. Uitgangspunt is 14.00-17.00 uur.
3. De workshop vindt plaats op uw school. De school biedt een voldoende ruim lokaal met minimaal 12 computers met internettoegang en koffie/thee voor 20-24 deelnemers.
4. In principe drie deelnemers van uw school doen gratis mee.
5. Deelnemers van andere scholen betalen voor deelname. Ik regel de inschrijvingen/betalingen, dus uw school heeft hier verder geen omkijken naar.
6. We stellen gezamenlijk het minimaal aantal deelnemers vast dat 1 week voor aanvang van de workshop ingeschreven moet hebben. Bij te weinig belangstelling gaat de workshop niet door.
7. Werving van deelnemers is de gezamenlijke inspanningsverplichting van uw school en van mij.
8. Deze opzet vraagt om een regionale spreiding. Scholen die zich eerst aanmelden in een bepaalde regio hebben voorrang.

Hebt u belangstelling voor een workshop op uw school? Neem even contact op via (013) 514 2390 of per e-mail: erno@mijland.nl.

Actueel: de eerstvolgende workshop in deze reeks is op maandag 26 september in Zwolle (Windesheim). Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten