30 april 2008

Doe meer met sociale media!Op 12 juni vindt in Utrecht het Social Media Event 2008 (SME08) plaats. Tijdens dit leuke én interessante event voor zelfstandigen en kleine bedrijven staat de vraag centraal:

Hoe kun je 'sociale media' toepassen om meer klanten en meer omzet te krijgen?

Veel zelfstandigen en kleine bedrijven vinden het lastig om met hun doelgroep in contact te komen. Ze zien er tegenop om met zichzelf te koop te lopen en vragen zich af wat ze kunnen doen zodat acquisitie ook leuk en plezierig kan zijn.

Vroeger kwam klantenwerving neer op: adreslijsten kopen, bellen, dure advertenties plaatsen en visitekaartjes rondstrooien bij stijve netwerkgelegenheden. In de praktijk duur en inefficiënt. En bovendien helemaal niet leuk.

Er zijn tegenwoordig mogelijkheden te over om klanten aan te trekken op prettige, laaggeprijsde en vriendelijke manieren. Dat is goed nieuws voor starters en kleine zelfstandigen. We hebben het dan over de nieuwe sociale media:

Weblogs, e-zines, microblogs, video en online netwerken...

Met deze media kun je gericht communiceren met je (potentiële) doelgroep, jezelf gemakkelijk profileren, relaties op- en uitbouwen en service/nazorg bieden bij je producten of diensten. De vraag hoe je dat doet, staat centraal op het event.

Ik zal tijdens het event een verhaal vertellen over het inhoudelijke aspect van sociale media. Wat ga je vertellen... en hoe?

Het Social Media event is georganiseerd door Erno Hannink en Laura Babeliowsky. De toegangsprijs bedraagt EUR 200,00 excl. BTW. In dit bedrag zitten diverse culinaire verrassinkjes plus een heerlijke lunch inbegrepen. Als je je aanmeldt voor 20 mei betaal je slechts EUR 150,00 excl. BTW. Meld je hier aan.

Relaties van de sprekers betalen slechts EUR 125. Ze ontvangen een e-mailbericht met een speciale link. Mocht ik je ten onrechte vergeten zijn een bericht te sturen, laat het me dan even weten.

1 opmerking:

  1. Anoniem5:00 p.m.

    Ik ben van de partij, heb me meteen aangemeld. Tot dan!
    peterter

    BeantwoordenVerwijderen