24 december 2016

BREAKING: Lancering nieuwe partij HELFT

Het kan snel gaan. Een dag na het vertrek van Ilya Lanovitz bij de splinterpartij SVP, een afscheiding van de PvdR, en de lancering direct hierop volgend van haar eenpersoonspartij Kader 23 heeft vanochtend om half negen de linkerhelft van Lanovitz verklaard deze nieuwe partij te verlaten en een nieuwe partij te starten onder de naam HELFT.

De partij wil een frisse wind door de Nederlandse politiek laten waaien en pleit onder andere voor de halvering van de pensioenleeftijd naar 33,5 jaar en splitsing van Flevoland in Noord-Flevoland en Zuid-Flevoland. De partij wil zich profileren met het nemen van halve maatregelen.

HELFT streeft ernaar medio maart een halve zetel te winnen in de verkiezingen voor de Tweede Kamer - volgens de partijvoorzitter gelijk aan 1 zetel in de Eerste Kamer - door zich in het midden van het politieke spectrum te positioneren. De rechterhelft van Lanovitz zegt alle vertrouwen in haar linkerhelft kwijt te zijn. Ze overweegt nu het politieke strijdtoneel te verlaten.

1 opmerking:

  1. Hihihi ... een kwart van mij zou wel op HELFT willen stemmen, maar de rest van mij kijkt graag nog even verder. Zij zoeken een betrouwbare partij met een visie en ervaring, met plezier in het leven en met HET idee om alle onrecht in Nederland echt op te lossen. Een partij echt voor alle inwoners van Nederland, ongeacht van alles en nog wat.

    Ik wens je een geweldig 2017, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen