14 november 2009

Call of Duty: Modern Warfare 2Schietspellen worden steeds realistischer. Over de abstract vormgegeven 2D shooters van tien, vijftien jaar geleden maakte bijna niemand zich zorgen. De nieuwste 3D-games zien er echter akelig realistisch uit, alsof je naar een film kijkt, met als verschil dat je zelf de trekker overhaalt. Call of Duty: Modern Warfare 2 is zo'n spel, de discussie over het geweld in het spel is deze week hoog opgelopen.

In de editie van 13 november van het VARA-televisieprogramma Vrouw & Paard was ik te gast om met een panel van vijf vrouwen in discussie te gaan over dit onderwerp.

3 opmerkingen:

  1. Leuk Erno! Niet alleen dat je te gast was in het programma, maar ook dat jullie het hebben over deze game. De game is inderdaad te heet om aan te pakken momenteel :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Erno,

    Goed optreden en ook de dames lieten zien dat ze zich goed hadden voorbereid. Jammer dat het in 12 minuten moest. Dit onderwerp verdient meer tijd en ik had jou ook graag over dit onderwerp willen horen. Misschien moet er maar eens een documentaire aan gewaagd worden. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen