02 maart 2009

26 maart: Lifehacking Academy

Slim online netwerken, gebruik maken van de nieuwste websites en gadgets om efficiënter en effectiever te werken, personal branding en acquisitie, ondernemen of ondernemend werken voor een baas... het zijn enkele thema's van Lifehacking Academy, een dag vol workshops en bijeenkomsten op donderdag 26 maart van 10.45-17.30 uur in Hotel Casa 400 in Amsterdam, vlak naast het Amstel station. Het belooft een inspirerende dag te worden.

Ik verzorg op deze dag een workshop over slimmer kiezen: 20 soorten thee in het schap, voor jezelf beginnen of niet, welk boek, welke film... veel keuzevrijheid hebben is mooi, maar het leven in de 21e eeuw biedt een overkill aan mogelijkheden. Gevolg: keuzestress! Wat kan de wetenschap ons vertellen over het omgaan met al die keuzen en welke ervaringen hebben we zelf met kiezen: wanneer maken keuzes ons gelukkig, waarom is kiezen zo moeilijk? Er komt ook een aantal slimme keuzestrategieën aan bod, zoals het maken van analyses en lijstjes of het toelaten van toeval. De sessie is interactief. Deelnemers worden uitgenodigd ervaringen met kleine en grote keuzen in te brengen ter illustratie, keuzeproblemen voor te leggen of eigen strategieën te delen.

Deelname aan deze dag kost € 299 (excl. BTW). Voor meer informatie en aanmelden ga je naar de website van Lifehacking Academy. Ik hoop je te ontmoeten op 26 maart!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten