03 mei 2024

Recept: ijsbergslawraps

Wraps... ik vind het vaak kleffe flappen die weinig toevoegen aan de smaak. Onlangs had ik een etentje met oud-collega's bij restaurant Gist in Tilburg. We kozen voor een verrassingsmenu en daar zat een eenvoudig, maar briljant idee bij: vervang deegflappen door slabladeren. Op een mooie aprildag - we konden buiten eten - maakte ik dit frisse gerecht...
Wat je ziet:
  • Grote ijsbergbladen
  • Komkommer, tomaat en fetablokjes in het zuur
  • Guacamole van diepvrieserwtjes
  • Rivierkreeftjes, gerookte zalm, ansjovis, in knoflook gebakken garnalen
  • Srirachamayonaise
  • Rode bietjes, zwarte boontjes, peultjes, tomaat en rode puntpaprika
  • Gefrituurde kappertjes
  • Zongedroogde tomaatjes
De eters kunnen zelf hun ijsbergslawrap samenstellen. Glaasje witte wijn erbij... superlekker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten